Десяток міст потенційно можуть стати партнерами Львова. Садовий про візит до Вашингтона

691 0
Незабаром у Львові очікують представників із США.
Фото: Андрій Садовий

Фото: Андрій Садовий

Під час Форуму мерів у Валингтоні міський голова Львова Андрій Садовий мав переговори з десятками мерів міст, які потенційно можуть стати партнерами. І не лише побратимами Львова, а багатьох інших українських громад. Про це він повідомив у Facebook.

«Почали розмову з меркинею Вашингтона Мюріел Боузер про партнерство. Місцеве самоврядування є серцем країни. Цей принцип добре розуміють у США. Кожне українське місто має мати партнера за океаном», – написав Андрій Садовий.

Також міський голова відвідав Walter Reed National Military Medical Center. Разом з цим військовим шпиталем розпочнуть кілька освітніх програм спільно з UNBROKEN.

Незабаром у Львові очікують представників із США.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський у вівторок, 16 січня, прибув до Швейцарії з робочим візитом. Там він зустрівся з лідерами країни та взяв участь у Давоському форумі. У Берні провів переговори з головами обох палат парламенту, керівниками партій і фракцій, пані Президенткою Віолою Амхерд. 

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!