Детектив київського БЕБ попався на хабарі, начальника управління відсторонили

990 0
Детектив БЕБ займався «кришуванням» грального бізнесу

Директор Бюро економічної безпеки Вадим Мельник відсторонив від обов'язків начальника територіального управління БЕБ у місті Києві та Київській області Антона Лапіку. Про це повідомляє пресслужба Бюро.

Таке рішення ухвалено у зв'язку з затриманням старшого детектива з київського теруправління БЕБ за підозрою в отриманні хабаря в розмірі $1200.

Як повідомили в ДБР, затриманий працівник БЕБ займався «кришуванням» грального бізнесу.

"До цього він працював у іншому правоохоронному органі, де саме і займався протидією незаконному гральному бізнесу, а потім вирішив перенести "підробіток" на нову роботу", – заявили в Бюро.

Читайте також: Гральний бізнес - двигун Економіки. Підсумки від його легалізації в Україні

Затриманому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 365-3 КК України – бездіяльність працівника правоохоронного органу щодо незаконної діяльності з організації або проведення азартних ігор, лотерей.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!