Ділянку на межі Львівщини та Івано-Франківщини відремонтують за майже пів мільярда гривень

11852 0
Вартість робіт становитиме 484 млн 900 тис. грн.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Поточний середній ремонт дороги державного значення Т-14-17 Куровичі – Рогатин у Львівській області виконуватиме компанія AzVirt MMC. Про це йдеться на сайті Prozorro.

Як пишуть «Наші гроші. Львів», азербайджанська компанія «Азвірт» проведе поточний середній ремонт автошляху, а точніше перших 29,6 кілометрів дороги. Середня вартість реконструкції одного кілометра становитиме 16,4 млн грн.

Контрактом передбачена гарантія на експлуатацію об’єкта. Зокрема, що дорожня основа перебуватиме в якісному стані щонайменше 10 років, асфальтне покриття – 5 років, а мости впродовж 8 років. Завершать роботи до кінця 2021 року.

Автошлях Куровичі – Рогатин з’єднує Львівську та Івано-Франківську області. Частину, яка пролягає на території Івано-Франківської області, ремонтували у 2018-2019 рр. Тоді підряди отримало ТОВ «ПБС», а ремонт близько 15 кілометрів сумарно обійшовся у 206 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!