Діти захисників та ВПО можуть безкоштовно відпочити в таборі на Львівщині

934 0
Реєстрація для участі відкрита до 15 липня 2024 року.
фото: туртабір манівці

фото: туртабір манівці

Дітей віком 10-15 років запрошують в Турклуб «Манівці», що відбувається у Львівській області на березі річки Дністер. На учасників чекатимуть активні пригоди та мандрівки, сплави річкою та екскурсії печерами, спортивні та розвиваючі ігри і тренування, лекції та творчі майстер класи. Про це повідомили у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій.

Безкоштовно взяти участь можливо дітям з наступних категорій: 

  • Діти, чиї батьки загинули на війні 

  • Діти безвісті зниклих

  • Діти, чиї батьки перебувають у полоні

  • Діти, чиї батьки перебувають на реабілітації через важкі травми

  • Діти ВПО, що перебували в окупації

Коли можна долучитись:

  • 1 – 12 липня (2 зміна)

  • 29 липня – 9 серпня (4 зміна)

  • 12 – 23 серпня (5 зміна)

Реєстрація відкрита до 15 липня 2024 року за посиланнямОбов’язково потрібно вказати про пільгову категорію. Участь дітей у Туристичному таборі «Манівці» стала можлива завдяки допомозі Hug-Help Ukraine Gothenburg.

Таборовики проживатимуть у туристичних будиночках на приватній території, є санітарний вузол, окрема кухня. Перед початком заїзду будуть проведені батьківські збори онлайн, а також створено телеграм групу для підготовки до табору.

Читайте також: Які гуртки діють у Львові безкоштовно для дітей. Перелік

Активна програма для учасників на кожен день за участі діючих спортсменів і кваліфікованих інструкторів з різних видів спорту, а також діючих педагогів, що допоможе здобути нові та корисні навички та вміння, які неодмінно стануть у пригоді в майбутньому.

Вдень на таборовиків чекатимуть активні пригоди на воді та суші спортивного, розважального або навчального характеру. А ввечері — дивитись кіно, грітись в бані або ж просто теревенити біля вечірнього багаття.

Нагадаємо, Tvoemisto.tv зібрало у добірку допомогу, яку надають дітям військовослужбовців у Львові. Читайте за посиланням

____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!