Що відомо про дівчинку з параду до Дня Незалежності, яка зворушила глядачів

66233 0
10-річна дівчинка в образі України стала головною героїнею вистави на параді в Києві.
Фото з Фб-сторінки Олени Селезньової

Фото з Фб-сторінки Олени Селезньової

На військовому параді до Дня Незалежності у Києві відбулося театралізоване дійство про історію України від найдавніших часів до сьогодення. 10-річна киянка Єсенія Селезньова стала головною героїнею вистави, де вона уособлювала Україну. Вкінці параду вона також виконала легендарну пісню «Україна» Тараса Петрененка. 

Про те, хто ця маленька зірка, стало відомо із соцмереж. Мама дівчинки киянка Олена Селезньова згодом написала у Facebook: «Неймовірно щаслива бути мамою цієї дівчинки!».

10-річна киянка Єсенія Селезньова є дочкою Олени та Євгена Селезньових. Дівчинка була учасницею проєкту «Голос країни. Діти», де її батько – барабанщик оркестру. Проєкт Євгенія покинула на етапі вокальних боїв.

Зазначимо, що за сценарієм вистави на параді, дівчинка з букетом польових квітів, яка уособлює Україну, проходить повз людей і декорації, що символізують різні історичні періоди нашої країни. У кінці перформансу вона підбігла до колони українських захисників і вручила квіти військовому – підполковнику запасу Володимиру Федечку. 

Фото із Фб-сторінки Олени Селезньової, відео Офісу президента

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!