Київ

Для київських першокласників запровадять додаткові канікули

598 0
Керівники київських шкіл самостійно вирішуватимуть, чи будуть додаткові канікули
ФОТО: VELYCHKOLIUDMYLA.BLOGSPOT.COM

ФОТО: VELYCHKOLIUDMYLA.BLOGSPOT.COM

З 19 по 29 лютого у Києві планують запровадити додаткові канікули для учнів перших класів. Про це повідомила очільниця управління дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Олена Бохно.

За її словами першокласникам необхідний відпочинок через стрес, напругу та втомленість.

Додаткові зимові канікули допоможуть дітям зняти емоційне напруження та відновити почуття безпеки. Також важливо підтримувати психоемоційний комфорт, щоб не втратити налаштованість на подальше навчання.

Крім того, дітей молодшого шкільного віку краще залишити вдома через сезонне зростання захворюваності на грип та ГРВІ, зокрема на COVID-19.

Водночас керівники київських шкіл самостійно вирішуватимуть, чи будуть додаткові канікули для учнів перших класів, чи ні. Проте заплановані весняні канікули відбудуться за планом — з 25 по 31 березня в усіх навчальних закладах столиці.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!