Для ліцею у Львові збудують нове приміщення з басейном. Візуалізація

2936 0
За попередньою інформацією, завершити реконструкцію нового навчального корпуса та ввести його в експлуатацію планують до 1 січня 2024 року.
Фото: візуалізація забудовника

Фото: візуалізація забудовника

У Львові збудують басейн та додаткове приміщення для ліцею №80, що на вул. Героїв Крут. Сьогодні, 18 лютого, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради погодили видачу містобудівних умов та обмежень на нове будівництво.

«Цей корпус потрібен для подвоєння потужності ліцею. Там передбачено басейн, який буде загальнодоступним у позаурочний час для мешканців району. Є цілий комплекс заходів для формування і шкільного подвір’я, і спортивної зони. Йдеться також про розміщення нових класів, їдальні та іншої інфраструктури», – каже головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Читайте також: У Львові погодили проектування першого підземного паркінгу на площі Петрушевича

Відповідно до містобудівної документації, новий корпус ліцею збудують на території навчального закладу, на земельній ділянці площею 1,6358 га. Профінансує добудову ліцею приватний забудовник, що зводить житло у місті.

Читайте також: Біля Стрийського ринку у Львові зведуть торгово-офісний центр. Візуалізація

За попередньою інформацією, завершити реконструкцію нового навчального корпуса та ввести його в експлуатацію планують до 1 січня 2024 року. Під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач запевнив, що роботи розпочнуть влітку або на початку осені.

Нагадаємо, що поблизу лісу в Личаківському районі зведуть масштабний житловий комплекс з басейном. Йдеться про територію на Майорівці, в одному із найзеленіших районів міста. Три ділянки загальною площею близько 1 гектара розташовані на вул. Китайській, на території садово-городнього кооперативу «Над яром».

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!