Для львівських поштарів придбають газові балончики

1790 0
Для львівських поштарів замовили 560 газових балончиків аерозольної дії «Терен 1Б» по 37,26 грн за кожен.
фото: sitel.com.mk, irshavaonline.com

фото: sitel.com.mk, irshavaonline.com

Львівська дирекція УДППЗ «Укрпошта» 27 липня підписала договір з ТОВ НВП «Еколог» на поставку газових балончиків на майже 20,9 тис. грн. Планують придбати 560 газових балончиків аерозольної дії «Терен 1Б» по 37,26 грн за кожен. Переможець повинен доставити їх до 1 жовтня цього року. Про це інформує сайт «Наші гроші. Львів».

Найбільшими частками у статутному фонді ТОВ НВП «Еколог» володіють Сергій Рубльов, Валентина Стадна, Катерина Бойко та Віктор Лавриненко з Києва. Участь у торгах, окрім переможця, брало участь ТОВ «Спецтехніка-Харків» Сергія Трубаєва та Віталія Пригари з остаточною пропозицією понад 21,1 тис. грн.

Читайте також: «Укрпошта» хоче запровадити доставку посилок дронами

У центрі  зв’язків із громадськістю «Укрпошти» Tvoemisto.tv відмовили у наданні усного коментаря. Журналісти звернулися до «Укрпошти» з офіційним запитом та повідомлять деталі згодом.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!