Для львів’ян продовжили термін подання показників лічильників води

4912 2
Як поінформували у ЛМКП «Львівводоканал», у зв’язку зі специфікою формування рахунків на послуги з водопостачання та водовідведення, показники лічильників води приймаються у термін з 5 по 25 число кожного місяця. Однак, внаслідок перевантаження телефонних ліній та виходу з ладу АТС, у відділі збуту послуг Львівводоканалу продовжили терміни подання показників лічильників води до 17 години 29 червня 2016 р.
Фото: vestnik.in.ua

Фото: vestnik.in.ua

«Для формування квитанції необхідно провести розрахунок для усіх своїх споживачів. Нам для цього потрібно щонайменше 5 робочих днів після закінчення прийому та обробки показників лічильників. Відтак, уже від завтра ми припиняємо приймання показників лічильників за телефонними лініями», – зазначив заступник директора ЛМКП «Львівводоканал» Роман Калагурський.

Нагадаємо, із 22 червня у Львові подати показники лічильників за воду за допомогою телефонного зв’язку було тимчасово неможливо. Внаслідок технічних проблем на АТС номери відділу збуту послуг були тимчасово недоступні. Пізніше прийняли рішення відкрити нові телефонні лінії для подачі показників лічильників води.

Додамо, подати показники лічильників можна за такими номерами телефонів:

Опуюлікувала Наталія Середюк

 

2 Серпня, 2016 13:53
Наталія Показник води до 25 а не до 29 і сказати по телефону що написали самі не можуть. Це як все зрозуміти?
29 Червня, 2016 15:22
Марія Чому у вас написано про те, що подача показників води із 5 по 25 число, і продовжено до 29 числа. При наданні показників води сьогодні по тел.225-66-11 було сказано, що подача показників до 20 числа , а той показник ,що я надала , зара[***]ть за липень.Як це називається? Що це? І чи не можна ,щоб люди надавали свої дані на воду, світло і газ в один інтервал часу?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!