Львів’ян просять не повідомляти показники лічильників за воду телефоном

8651 0
Сьогодні, 22 червня, у Львові подати показники лічильників за воду за допомогою телефонного зв’язку неможливо. Внаслідок технічних проблем на АТС номери відділу збуту послуг тимчасово недоступні.

Як проінформували у відділі збуту послуг «Львівводоканалу», підприємство намагається вирішити цю проблему. Зараз пробують надати можливість додзвону через іншу АТС та через мобільний зв'язок, передає прес-служба ЛМР.

«Просимo наших абонентів користуватися можливостями передачі даних за допомогою електронної пошти та на порталі споживачів комунальних послуг. Водночас просимо вибачення у львів’ян за тимчасові незручності, спричинені технічними проблемами», ― зазначили у відділі зв’язків з громадськістю ЛМКП «Львівводоканал».

Читайте також: В Україні зростуть тарифи на холодне водопостачання

Нагадаємо, показники лічильників можна подавати на порталі споживачів комунальних послуг після 5-го до 29-го числа кожного місяця, де потрібно зареєструватися, вказати номер особового рахунку і код активації, які вказані на квитанції.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!