Політична реклама

Для львів'ян проведуть курси бойової підготовки

1948 1
Львів'янам пропонують пройти дводенні курси бойової підготовки на полігоні Національної Гвардії у селищі Раковець. Вартість такого тренінгу 1000 гривень, а всі зібрані кошти підуть на закупівлю необхідного бійцям обладнання.

"Бійцям Національної Гвардії України, що відправлятимуться у епіцентр антитерористичної операції потрібна допомога у вигляді бронежилетів, спальних мішків, засобів зв'язку та іншого. Ми розуміємо, що нескінченні заклики про матеріальну допомогу вже встигли набриднути, тому ми пропонуємо усім, хто долучиться до підтримки", – повідомляють організатори з Турклубу "Манівці".

Дати проведення курсів  31 травня та 1 червня.  

У програмі тренінгу – переміщення, переміщення групою, комунікація на полі бою, використання укриттів, керівництво групою, орієнтування, знаходження мінно-вибухових пристроїв, ознайомлення з легким озброєнням, що є на озброєнні НацГвардії.

Довідка:

Деталі у координатора Віталія Дячука за телефоном (063)708-37-16

або мейлом [email protected], або Skype mita_dvv

Крім того, кошти можна передавати особисто або перерахувати на картку Приватбанку 4149 4377 2609 1620 Дячук Віталій Васильович.


Читайте також:
20 Травня, 2014 09:51
taras З такою рекламою туди ніхто не поїде, де калаші, свд, тож треба людям дати то шо вони на сусідньому стадіоні не зможуть зробити,
а побігати вони змоуть.
або реклама тупа, або лохотрон.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!