Для молоді з інвалідністю у Львові цього року відкриють ще два нові осередки

807 0
Зараз триває ремонт у приміщенні на вул. Миколайчука, 24 під створення осередку.
фото пресслужби лмр

фото пресслужби лмр

у Львові відкрили чотири осередки для осіб з фізичними та інтелектуальними особливостями розвитку, старших 18 років. Там молоді люди впродовж дня отримують соціальні послуги й ведуть активний спосіб життя у супроводі фахівців. До кінця 2021 року планують створити ще 2 такі осередки, – повідомляє пресслужба ЛМР.

єктно-кошторисної документації на реконструкцію приміщень під такий же осередок у Винниках, на вул. Галицькій, 12.

проводять такі фахівці, як: інструктор з трудової адаптації, соціальний працівник, соціальний педагог, практичний психолог та соціальні робітники.

Читайте також: «Важливо бачити в центрі людину, а тоді її можливості». Наталія Сіреджук про «Джерело», підтримку і розвиток

 Центрі «Джерело», наприклад, отримують послуги понад 400 осіб, віком від народження до 45 років. На діяльність центру у 2020 році місто скерувало близько 30 млн грн.

за останні роки у Львові відкрили нові осередки Львівського міського центру реабілітації «Джерело» за такими адресами: вул. Кирилівська, 3А, вул. Роксоляни, 23, вул. Хмельницького, 195, вул. Володимира Великого, 40.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!