Для закритих пляжів у Києві планують закупити пісок на 6,5 млн гривень

1562 0
Комунальники планують покрити більше 50 тис. кв.м столичних пляжів.

Для семи закритих пляжів Києва планують закупити майже 12 тис. тонн піску. Відповідний тендер з'явився на платформі державних закупівель Prozorro.
 
 

Відповідно до документації, комунальне підприємство по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду Києва «Плесо» під час війни планує закупити для столичних пляжів пісок на 6,5 млн грн для майже 50 тисяч квадратних метрів території столичних пляжів. Найбільше планують витратити на центральний пляж. Доставляти пісок, згідно з інформацією на платформі, будуть баржами та вантажними авто.

Читайте також: спеціалісти дослідили пляжі Києва на предмет кишкової палички. Результати

Нагадаємо, 18 травня Рада оборони міста Києва ухвалила рішення не відкривати пляжний сезон через вимоги безпеки, зокрема відсутність укриттів та сховищ у місцях відпочинку. Попри рекомендації влади утриматись від відвідувань пляжів та зон відпочинку, на пляжах Києва спостерігають велику кількість містян, тому міська влада вже підготувала пости лайфгардів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!