До Дня вчителя львівським педагогам приготували 7000 безкоштовних пропозицій

1528 0
Цьогоріч всі львівські вчителі та вихователі отримали спеціальні флаєри.

Щороку в першу неділю жовтня в Україні відзначають День вчителя. З цієї нагоди у Львові запустили міську ініціативу «Подякуй вчителю». Впродовж трьох днів, з 29 вересня по 1 жовтня, вчителі мають нагоду безкоштовно відвідати театр, музей чи екскурсію, або ж пригоститись кавою. Про це повідомили у персслужбі ЛМР.

Загалом місто підготувало для освітян близько 7000 безкоштовних пропозицій, щоб подякувати їм за їх працю.

Цьогоріч всі львівські вчителі та вихователі отримали спеціальні флаєри, які впродовж трьох днів вони можуть обміняти на чашку кави, квиток в музей чи на концерт.

Читайте також: На Львівщині до наступного року має з'явитися нова школа 

Нагадаємо, що завтра також Львів долучиться до відзначення Дня захисників та захисниць. Тож у неділю у місті на хвилину зупиниться увесь громадський транспорт. 

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!