До іспитів на водійські права можна буде готуватися самостійно

4946 0
Сервісні центри МВС вперше опублікували усі питання тестів з Правил дорожнього руху.
фото: silske.org

фото: silske.org

На сайті головного сервісного центру МВС оприлюднили нові питання тестів з варіантами відповідей, які можна завантажити безкоштовно за цим посиланням. Окрім того, на сайті працює безкоштовний онлайн-тест 24/7, за допомогою якого кожен водій може перевірити власні знання, інформує регіональний сервісний центр МВС у Львівській області.

Онлайн-тест повністю відповідає реальним умовам складання теоретичного іспиту: триває 20 хвилин та складається з 20 питань, котрі система для кожного нового тесту генерує у випадковому порядку.  Кількість спроб пройти тест необмежена.

Читайте також: В Україні введуть нові посвідчення водія. Що зміниться

«Новий сервіс викликав бум зацікавлення тисяч людей: за 2 місяці на сайті зареєструвалося 40 425 громадян. Загальна кількість спроб скласти тест – 926 519, з них успішна кількість спроб – 251 668» -- цитують у повідомленні слова начальника Головного сервісного центру МВС Владислава Криклія.

Нові питання тестів з ПДР та вільний доступ до них – це перший етап зміни процесу складання іспиту на водійські права. Другим етапом буде запровадження фото- та відеофіксації практичної частини складання іспитів, зазначив керівник сервісного центру. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!