До кінця року на Львівщині відремонтують два мости

2229 0
Загалом зараз в області в ремонті перебувають 34 обʼєкти.
Фото умовне

Фото умовне

Служба відновлення та розвитку інфраструктури до кінця 2023 року  відремонтує мости у с. Малехів та у м. Великі Мости. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної ради.

«Завершення двох капітальних ремонтів планується до кінця 2023 року: міст на виїзді зі Львова у с. Малехів до 30 листопада та міст у м. Великі Мости до 31 грудня. Це задекларувала Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області», – розповів заступник голови комісії з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Тарас Подвірний.

Читайте також: На Львівщині до кінця року перекрили мостовий перехід у Великих Мостах 

Наступного року за кошти ЄБРР заплановано відремонтувати дві стратегічні дороги до міжнародних пунктів пропуску: Львів – Шегині та Львів – Рава-Руська.

Нагадаємо, у селі Монастирець Комарнівської територіальної громади Львівської області тривають ремонтні роботи на мості через р. Дністер на автомобільній дорозі Монастирець-Поляна. Міст було зруйновано під час повені у липні 2008 року. У тому ж році розпочали ліквідацію наслідків стихійного лиха, проте через брак фінансування роботи призупинили.

 

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!