«До кінця року, як мінімум, маємо зайти в Крим», – Буданов

4090 0
Кирило Буданов стверджує, що активна фаза війни має піти на максимальний спад до кінця року.
НАЧАЛЬНИК ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗВІДКИ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ КИРИЛО БУДАНОВ

НАЧАЛЬНИК ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗВІДКИ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ КИРИЛО БУДАНОВ

За словами керівника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова, активна фаза війни має піти на максимальний спад до кінця року. Ресурсів у росії для ведення нормальної війни є на 12 місяців, а закінчиться боротьба поверненням наших окупованих територій включно з Кримом.

«Війна закінчиться єдиним: поверненням наших окупованих територій. До кінця року ми маємо, як мінімум, зайти на територію Криму»,  сказав він.

Читайте також: У росії можливий тіньовий державний переворот

Зазначимо також, що за словами Буданова, українська розвідка вважає нереальним відкритий державний переворот у росії, водночас, за її даними, оточення президента володимира путіна шукає йому заміну.

Нагадаємо, що Кирило Буданов також повідомляв, що на президента росії володимира путіна був замах після початку війни проти України. Він зазначив, що це було орієнтовно два місяці тому, однак замах був невдалий. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!