До кінця цього тижня обіцяють відкрити дорогу Рава-Руська – Гайок

1526 0
Для ремонтних робіт виділили 35 млн грн з державного бюджету
Фото: Пресслужба ЛОДА

Фото: Пресслужба ЛОДА

На Львівщині, між населеними пунктами Великі Мости і Реклинець триває ремонт автомобільної дороги Рава-Руська  Гайок, там дорожники місяць ремонтують 5,4 кілометрів автошляху. Завершити ремонт обіцяють вже цього тижня, повідомляє пресслужба Львівської обласної державної адміністрації.

«Ремонт дороги розпочали місяць тому, прокладають верхній шар асфальтобетонного покриття. Для ремонтних робіт виділили 35 млн грн з державного бюджету. Завершити роботи тут мають впродовж тижня», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Цей автошлях сполучає автомобільні дороги державного значення Тернопіль – Львів – Рава-Руська, Ковель – Володимир-Волинськ-Червоноград – Жовква та Львів – Радехів – Луцьк, а також веде від міжнародного пункту пропуску Рава-Руська – Гребене.

Як зазначив Юрій Бучко, наступного року заплановано ремонт ще 5 кілометрів автошляху в межах від Реклинця до межі Сокальського району. Для продовження ремонту необхідно ще 35 млн грн.

Нагадаємо, ремонт виконує підрядна організація ПП «Рома». Очікувана вартість робіт становила понад 120 млн грн. Однак угоду з переможцем тендеру ПП «Рома» уклали на суму 75 млн грн. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!