Після ремонту відкрили міст на дорозі Червоноград – Перетоки

1575 0
Дорожники замінили деформаційні шви, залили нову накладну плиту та влаштували нове асфальтобетонне покриття.
фото: фейсбук юрія бучка

фото: фейсбук юрія бучка

На Львівщині після ремонту відкрили для проїзду міст на дорозі Червоноград – Перетоки. Про це у себе на Фейсбуку повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Міст перебував в аварійному стані і створював загрозу життю людей. Дорожники замінили деформаційні шви, залили нову накладну плиту та влаштували нове асфальтобетонне покриття. Роботи виконувала підрядна організація “РБП ТРАНС-МОСТ». Вартість робіт становить майже 10 мільйонів гривень.

Читайте також: Цього року на Львівщині збудують найдовший міст Західної України

Окрім цього об’єкту, у 2020 році ремонутють ще дев’ять мостів на дорогах місцевого значення. На ремонт виділили – понад 70 мільйонів гривень. Наймасштабніший об’єкт – міст у Крушельниці.

Наступного року, за словами Юрія Бучка, планують розпочати роботи на ще майже на 30 мостах. Зараз працюють над виготовленням проєктно-кошторисної документації.

Нагадаємо, що на Львівщині за понад 30 млн грн побудують міст через річку Східничанка із підходами в смт Східниця. Відновлення мосту покращить логістику сполучення чотирьох районів області. Детальніше читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!