До Києва повернувся посол Литви

648 0
Наразі в Києві працюватимуть шість литовських дипломатів, до війни ж їх було 32.
Посольство Литви в Києві

Посольство Литви в Києві

Посол Литви Вальдемарас Сарапінас 7 квітня повернувся до Києва після того, як більше місяця працював у Львові і короткий час – на українсько-польському кордоні. Посол Естонії Каймо Кууск також планує повернутися до Києва найближчими днями. Про це пише Європейська правда. 

Вальдемарас Сарапінас каже, що він перший з евакуйованих послів, хто повертається у столицю. Про рішення повертати посла до Києва МЗС Литви оголосило раніше цього тижня.

Читайте також: Кличко закликає киян поки не повертатись до міста

Як розповів Вальдемарас Сарапінас, перший час у Києві працюватимуть шість литовських дипломатів та співробітників. До великої війни у місії було 32 людей. Він також зазначив, що очікує нових візитів топ-посадовців з Литви.

«Українці дуже чекають на них і вони продовжаться», – додає він. 

Нагадаємо також, що посольство Республіки Туреччина в Україні повернулось з Чернівців до Києва. Від 6 квітня там продовжили свою роботу. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!