Кличко закликає киян поки не повертатись до міста

1299 0
Це пов’язано з безпековою ситуацією.

Киян просять на декілька днів відтермінувати повернення до міста. Про це в ефірі телемарафону повідомив мер Києва Віталій Кличко. 

«По-перше, в Київській області зараз працює цілодобова комендантська година. По-друге, велика вірогідність того, що в передмістях Києва є мінування, залишені російськими окупантами, багато снарядів, які не розірвались», – говорить він.

Читайте також: Метро у Києві знову курсує через Південний міст, поступово відновлюють рух трамваїв

Крім того, в міській адміністрації не виключають, що російські окупанти можуть ще обстрілювати ракетами столицю України. 

Саме тому Кличко закликає киян, які раніше виїхали з міста та хочуть повернутись, до кінця цього тижня відтермінувати приїзд. 

Нагадаємо, поліція посилює патрулювання в усіх звільнених містах Київської області. Серед основних завдань правоохоронців наразі – допомога місцевим жителям, виявлення диверсантів та мародерів, ретельний огляд вулиць і будівель для знешкодження вибухових пристроїв та боєприпасів.

ТЕГИ: київ, війна

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!