До Києва прибув президент Польщі

827 0
Він приїхав для участі у Кримській платформі.

Президент Польщі Анджей Дуда прибув до Києва, де планує зустрітися з українським президентом Володимиром Зеленським. Про це повідомила канцелярія польського президента, пише «Європейська правда».

«Під час візиту відбудуться двосторонні переговори між президентами та делегаціями щодо ситуації в Україні, підтримки у військово-економічній та гуманітарній сферах, двосторонньої співпраці», - йдеться у повідомленні.

Дуда прибув до Києва потягом, його канцелярія опублікувала фото з київського вокзалу.

Читайте також: Росія планує найближчим часом нанести удари по інфраструктурі України, – розвідка США

Зазначимо, що 23 серпня відбудеться другий саміт Кримської платформи, в ньому візьмуть участь представники близько 60 країн і міжнародних організацій. Раніше свою участь у онлайн-саміті підтвердили три лідери G7 – канцлер Німеччини Олаф Шольц, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо та прем'єр-міністр Японії Фуміо Кісіда. Крім того, участь у заході візьме і генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

Нагадаємо, що Кримська платформа - створений у 2021 році міжнародний формат, що ставить за мету домогтися деокупації Криму. Перший саміт відбувся минулого року теж 23 серпня в Києві. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!