До Львова курсуватиме поїзд з новими вагонами

5229 0
Квитки на рейси будуть доступні для придбання в застосунку УЗ.
Фото: УЗ

Фото: УЗ

«Укрзалізниця» призначає додаткові рейсів між Києвом, Львовом та Івано-Франківськом, які складатимуться виключно з нових вагонів. Про це повідомляє пресслужба УЗ.

«Квитки на рейси будуть доступні для придбання в застосунку УЗ, чат-ботах, на сайті та в касах вокзалів», - додали в компанії.

Так, поїзд №195/196 Київ – Львів – Івано-Франківськ відправлятиметься з Києва 16 та 18 лютого о 07:37, стоятиме у Львові від 14:46 до 15:06, а до Івано-Франківська прибуватиме о 18:18.

Зворотно відправлення з Івано-Франківська 16 та 18 лютого буде о 19:25у Львові поїзд буде стояти 21:54-23:05, а прибуття до Києва наступного дня о 06:19.

Зі Львова до Києва 16 та 18 лютого вирушить у свій рейс поїзд №192/191 Львів – Київ, який відправлятиметься зі Львова об 11:55 та прибуватиме до столиці о 22:09.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!