Політична реклама

До Львова на форум з’їхалися бізнеc-леді зі всієї України

1458 0
22-23 травня у Львові проходить ІІ Форум для жінок-власниць бізнесу «Українки в бізнесі: власна справа − розвиток та успіх». У форумі бере участь понад сотню інок-підприємців з Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Волинської, Дніпропетровської, Херсонської, Одеської та Запорізької областей
Фото: nashasvadba.net

Фото: nashasvadba.net

Завтра на форумі виступатимуть Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт, мер Львова Андрій Садовий та ректор Українського католицького університету отець-доктор Богдан Прах.

Під час конференції пройде 12 практичних сесій з провідними експертами з фінансів, права, маркетингу, продажів, комунікації, тайм-менеджменту, соціальних медіа, а також серія зустрічей за круглим столом.

Серед почесних гостей та доповідачів форуму: Евелін Бучацький, партнер бізнес-акселератора Eastlabs, Агнєшка Білінська, керівник представництва Vital Voices у Польщі (організації, що підтримує та надихає активних жінок у всьому світі), Марія Котвіцька, директор та співвласник міжнародної агенції «AGV – Aftermarket Global Vision», автор проекту бізнес-платформи для жінок www.ukrainky.biz, Софія Опацька, декан Львівської бізнес-школи УКУ, Світлана Гончарова, автор популярного ресурсу для мам www.flymama.info, Леонід Золін, коучер, автор унікальної системи візуальної психодіагностики, Тарас Хома, викладач LvBS, експерт з фінансів, Отар Довженко, медіаексперт, викладач Школи журналістики УКУ та інші.

Контактна особа: Вероніка Саврук, [email protected], тел. 0983503556.

 

ПРОГРАМА ФОРУМУ

на 23 травня

09.00 - 09.30
Вітальне слово:        

Посол США в Україні

Ректор Українського католицького університету

Мер міста Львова


Джеффрі Р. Пайєтт

о. д-р Богдан Прах

Андрій Садовий
09.30 - 10.00
Надихаюча історія

Мар’яна Савка

(Видавництво Старого Лева)
10.00 - 10.30
Соціальне підприємництво
Христина Павлик
10.30 - 11.00
Менторство
Агнєшка Білінська
11.00 - 11.30
Каво-перерва

11.30 – 13.30
Сесія:

ü  Бізнес-моделі

ü  Творення власного бренду

ü  Просування в Інтернеті та соціальних мережах

ü  Банківські кредити, «підводні течії», ризики



Евелін Бучацький

Софія Опацька

Отар Довженко

Тарас Хома
13.30 -  14.30
Start-up можливості, індивідуальні консультації

14.30 - 15.00
Презентація соціальної мережі ukrainky.biz / Круглий стіл

15.00 - 17.00
Фуршет/Лотерея/ Висновки

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!