До Львова прибули перші автобуси великого класу МАЗ. Фото

15787 4
Решта 90 автобусів надійдуть до Львова до кінця року.
Фото: Христина Процак / Facebook

Фото: Христина Процак / Facebook

До Львова прибули перші десять нових великих низькопідлогових автобусів МАЗ білоруського виробництва. Наразі 12-метрові автобуси проходять процедуру розмитнення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила керівниця прес-служби ЛМР Христина Процак.

Як уточнили Tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради, перші автобуси доставляли партіями за вихідні, решту отримали сьогодні, 29 серпня. Решту 90 автобусів МАЗ та 50 Електронів мають отримати до кінця року. 

Нагадаємо, Львів закупить 150 автобусів, із яких 100 у білоруського виробника МАЗ та 50 у львівського ТОВ СП «Електротранс». Спершу для АТП-1 мають придбати приблизно 10 МАЗів та 10 Електронів. Нові 150 автобусів розмістять на вул. Авіаційній, де нині розташована база АТП-1. Крім цього, наступного року місто придбає ще 100 автобусів за кошти ЄІБ. За попередньою інформацією, нові автобуси планують запустити на маршрути, де не курсують трамваї чи тролейбуси, зокрема до Рясного, Рудно, Винників, Галицького перехрестя, Сихів, Підзамче та район АС-3.

Вікторія Ейсмунт

Назар Притула

Фото Христини Процак та Андрія Білого / Facebook


Читайте також:
30 Серпня, 2018 07:02
Сергій Миколайович Оце і є ГАНЬБА!!!
30 Серпня, 2018 00:08
...... На Сихів не курсують трамваї та тролейбуси? Це щось новеньке....
29 Серпня, 2018 20:14
Юра Ви ще вишиванку самогон і сало з Китаю привезіть
29 Серпня, 2018 15:29
Евген [***]. Маємо власний завод Лаз і купляємо автобуси за кордоном.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!