До Львова прибула колона із пожежно-рятувальних машин з Британії

17986 0
Техніку оглянули, вона готова до роботи. У найближчі дні обладнання віддадуть в регіони, де вони найбільш необхідні.
impact.org.ua

impact.org.ua

До Львова приїхала колона із пожежно-рятувальних машин з Британії. Українські рятувальники отримали від британських колег 17 автомобілів та колінчатий підіймач. У найближчі дні обладнання віддадуть в регіони, де вони найбільш необхідне. Про це повідомляє ДСНС України.

«З першого дня після повномасштабного вторгнення Росії в Україну наші партнери почали працювати над пошуком машин та обладнанням для нашої країни. Ми ставили за мету знайти хоча б 10 автівок. Але до збору долучився чи не кожен підрозділ британських пожежників. Хто не міг дати машину — віддавав дороговартісне обладнання, захисний одяг тощо. За рекордно короткий термін ми зібрали рекордну кількість допомоги як для України, так і для Великої Британії. Ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб така робота продовжувалась й надалі з нашими  міжнародними партнерами», –  зазначила засновниця ГО «Імпакт», що є партнером британської спільноти FIRE AID UK, Оксана Романуха.

Учора, 31 березня, до Львова прибуло 15 пожежних, 2 спеціально рятувальних та один автомобіль технічної підтримки. Машини повністю укомплектовані сучасним обладнанням та готові до експлуатації в Україні.

Очільник ДСНС України Сергій Крук запевнив, що всю техніку, яку отримали – вже оглянули і вона готова до роботи. У найближчі дні обладнання віддадуть в регіони, де вони найбільш необхідні.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!