До Львова прибув перший регулярний рейс з Саудівської Аравії. Фото. Відео

7641 0
Для туристів із Саудівської Аравії цей напрямок новий, а тому дуже цікавий.

Сьогодні, 3 липня, у Львові приземлився перший регулярний рейс із Саудівської Аравії. Лоукостер із Саудівської Аравії Flynas літатиме до Львова щовівторка і щосуботи.

Читайте також: У Львові з'явилися вивіски арабською мовою. Фото

Традиційно перший рейс полили водяною аркою, а згодом самим туристам та команді роздали цукерки та квіти.

Як зазначила у коментарі >Tvoemisto.tv директорка міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Тетяна Романовська, рейси із Саудівської Аравії – дуже цікавий і абсолютно несподіваний напрямок для Львова.

«Спочатку рейси відкрились до Києва, але вже через два дні туристи їхали до Львова. Тому компанія вирішила відразу після київського напрямку відкрити й на Львів. Від сьогодні маємо 4 рейси в тиждень – два з Ер-Ріяду та два з Джидди», – каже Тетяна Романовська.

За її словами, всі пасажири культурні та виховані.

«Хочемо, щоб вони в нас знайшли туристичну ідею. Їм дуже подобається Львів, бо це зелене свіже місце. А наше основне завдання – гарно спрацювати у сфері туризму, показати всю красу Львівської області», – додає директорка львівського аеропорту.

Представник авіакомпанії Flynas зазначив, що туристи із Саудівської Аравії обирають цей напрямок, бо тут гарні люди, чудові місця, а також тому, що у нас можна недорого відпочити.

Самі туристи із Саудівської Аравії у коментарях для Тvoemisto.tv розповіли, що для них це новий напрямок, а тому дуже цікавий.

Зараз більшість країн Європи для них є закритими, чого не скажеш про Україну. Відомо, що від серпня минулого року Україна скасувала безвізовий режим для громадян Австралії, Нової Зеландії, Королівства Бахрейн, держави Кувейт та зокрема Королівства Саудівської Аравії. Відтак, їм не потрібно купувати візи і вони можуть без проблем подорожувати. Також вони не зобов’язані сидіти на карантині 10 днів.

Читайте також: Шанс на відновлення. Як Львів стає центром для туристів з Саудівської Аравії

Самі туристи зізнаються, що у Львові хочуть гарно відпочити і насолодитися красою міста. Крім Львова більшість гостей планують відвідати також Київ, Одесу та поїхати на Буковель.

Більшість туристів із Саудівської Аравії в Україні планують пробути 18-20 днів. Кажуть, що для них такі подорожі дешеві, хоча ціна найдешевшого квитка становить 580 євро.

Як наголосила директорка львівського аеропорту Тетяна Романовська, зараз із Саудівської Аравії до Львова чотири рейси, проте цілком можливо, що найближчим часом їх кількість збільшиться до 6 або й 8 рейсів. Взимку даний лоукостер також літатиме.

Нагадаємо, саудівський лоукостер Flynas 11 червня розпочав виконувати рейси з Ер-Ріяду до Києва. Чим приваблює Україна та Львів зокрема туристів із Саудівської Аравії, читайте у матеріалі на Тvoemisto.tv.

Фото та відео Дарії Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!