До Львова приїде відомий німецький фотожурналіст

1685 0
9 вересня Львів відвідає делегація Баденського Червоного Хреста (м. Фрайбург, Німеччина) у межах відзначення 20-річної діяльності Медико-соціального центру обласної організації Червоного хреста. Серед представників делегації буде німецький журналіст Тіль Майєр.
фото: barriere-zonen.org

фото: barriere-zonen.org

Тіль Майєр — німецький фотожурналіст, редактор газети «Обермайн-Тягблят», онлайн-журналіст журналу «Шпігель», волонтер і пропагандист Червоного Хреста. Завдяки Тілю Майєру, зокрема його соціальним фоторепортажам, протягом 5 років пожертви громадян Німеччини ідуть на програму «Ліки для бідних Львова». Тіль Майєр відомий численними поїздками до Львова. Фотограф розповідає про важке життя людей похилого віку на сторінках Der Spiegel та організовує регулярну фінансову підтримку для них — близько 1500-2000 євро на місяць.

У межах візиту, у парку ім.І.Франка делегація Баденського Червоного Хреста Німеччини огляне майстер-клас з навчання навичкам надання першої допомоги для населення,студентської та шкільної молоді, що проходить цьогоріч під гаслом «Перша допомога дітям і для дітей».

Читайте також: Львів’ян кличуть на освітній форум з представниками Міносвіти та бізнесу

Також передбачена зустріч з підопічними, активістами, представниками громадськості в МСЦ з нагоди 20-річчя МСЦ (запрошені колишні в’язні фашистських концтаборів, Гетто, репресовані сталінським режимом, підопічні Червоного Хреста, одинокі, інваліди, які одержують допомогу ліками, засобами догляду. Запрошені також лікарі-волонтери, представники влади та ін.).

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!