До Львова приїхав радник Конгресу США Пол Массаро, відомий підтримкою України

1438 0
Пол Массаро опублікував фото з міським головою
Пол Массаро з міським головою Львова / Фото з Twitter Массаро

Пол Массаро з міським головою Львова / Фото з Twitter Массаро

До Львова з візитом приїхав старший політичний радник Гельсінської комісії США, також відомої як Комісія з безпеки та співпраці в Європі Пол Массаро. Про це він повідомив на своїй сторінці у Twitter, опублікувавши фото з міським головою Андрієм Садовим. 

«Радий зустріти міського голову Львова. Слава Героям!»– написав Пол Массаро.  

Як повідомили Tvoemisto.tv у пресслужбі міської ради, сьогодні відбулася приватна зустріч Пола Массаро з міським головою, однак жодних деталей наразі не відомо.  

Довідка

Пол Массаро – старший політичний радник Гельсінської комісії США, також відомої як Комісія з безпеки та співпраці в Європі, де його сфера діяльності включає боротьбу з корупцією, права людини, санкції, незаконне фінансування та енергетичну безпеку.

Массаро брав участь у створенні різноманітних реформ у сфері боротьби з корупцією та захисту прав людини і просував їх через законодавчу систему.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!