До Львова призначили додатковий потяг зі столиці на вихідні

1682 0
Йдеться про швидкісний потяг №741/742 Київ – Львів.
Фото: ЦТС

Фото: ЦТС

«Укрзалізниця» призначила додатковий потяг до Львова зі столиці на наступні вихідні – 9-10 березня. Про це повідомила пресслужба перевізника.

Йдеться про додатковий швидкісний поїзд №741/742 Київ – Львів. 

Відправка зі столиці відбуватиметься о 14:58, а прибуття до Львова о 20:56. В зворотньому ж напрямку відправка о 08:05, прибуття до Києва – о 14:10

Читайте також: «Маємо радянську ширину колії». Як на Львівщині хочуть перебудувати залізничну інфраструктуру 

Нагадаємо, що нещодавно «Укрзалізниця»  призначила ще декілька додаткових поїздів до Львова. Детальніше – за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!