Київ

До річниці звільнення Київщини у Бучі встановили Меморіал захисникам

950 0
Меморіал встановили Бучі, яка стала одним зі свідків звірств російських загарбників.
Фото: Метінвест

Фото: Метінвест

До річниці звільнення Київської області від російських окупантів у місті-герої Бучі встановили меморіал захисникам. Частину металу для об'єкта відвантажила «Метінвест-СМЦ», повідомили у пресслужбі компанії.

«На початку повномасштабної війни проти України Буча стала одним зі свідків звірств російських загарбників. Невелике місто у Київській області перебувало в окупації ворога 33 дні – до 31 березня 2022 року, допоки ЗСУ не відновили над ним контроль. Щоб ушанувати пам’ять українців, які захищали місто й загинули від рук росіян, у Бучі встановили меморіал», – зазначили в компанії.


Повідомляється, що Метінвест надав для проєкту гарячекатаний лист і профільні труби.

Нагадаємо, зараз у Києві триває будівництво мосту-хвилі, 300 тонн металу для якого виготовили на «Азовсталі» до початку повномасштабного вторгнення росії. Окрім того, між столичними районами Троєщина і Дарниця запустили вісім нових трамваїв, сталь для яких також зробили на маріупольському меткомбінаті.

Фото: Метінвест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!