На пункті пропуску «Краковець-Корчова» облаштували тимчасовий термінал для оформлення автівок

1972 0
В’їзд у зону паспортного та митного контролю виконуватимуть через світлофори, а виїзд – через шлагбауми.
Фото: Юрій Бучко

Фото: Юрій Бучко

На кордоні з Польщею у пункті пропуску «Краковець-Корчова» облаштували тимчасовий термінал для оформлення легкових транспортних засобів. З польської сторони завезли 8 модулів. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко. 

«Проект передбачає оновлену ділянку для легкового автотранспорту та автобусів, павільйони для оформлення легкових авто, червоний та зелений коридори для легковиків», — додав він.

Читайте також: Україна та Польща домовились спростити перетин кордону між країнами

За його словами, це збільшить пропускну спроможність на цьому переході щонайменше на 50%. Відповідних домовленостей досягли у межах міжурядових консультацій, що відбулися на пункті пропуску «Краковець – Корчова».

Зазначимо, в’їзд у зону паспортного та митного контролю виконуватимуть через світлофори, а виїзд  через шлагбауми.

Нагадаємо, Україна та Польща в межах проєкту «Відкритий кордон» домовилися збільшити пропускну спроможність на ПП «Краковець-Корчова» щонайменше на 50%. У межах проєкту також планують повністю побудувати нові та модернізувати наявні пункти пропуску на західних кордонах. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!