До України вдалося повернути 15 дітей, яких вивезли у росію

678 0
Дітей повернули разом із їхніми мамами та законними представниками.
Фото: Дмитро Лубінець

Фото: Дмитро Лубінець

Сьогодні, 21 березня, до України вдалося повернути ще 15 дітей разом із їхніми мамами та законними представниками. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець у Telegram.

Додому повернули дітей з Харківської та Херсонської областей, що були окуповані ще на початку війни. 

Читайте також: Україна повернула з полону ще 60 захисників

«Попри всі виклики, ми продовжуємо працювати, щоб українці мали змогу побачити рідних і бути на своїй землі. Так, станом на сьогодні, за даними Національного інформаційного бюро, на територію України повернулися 308 дітей», – зазначив він.

Нагадаємо, що 6 березня відбувся черговий обмін полоненими між Україною та росією. Додому повертаються 126 українських захисників та чотири захисниці. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!