До уваги водіїв! У центрі Львова змінено схему руху

3699 0
Нагадуємо водіям, що зміни в районі вулиць Івана Франка, Князя Романа та Шухевича введено в дію учора, 20 серпня. На цих вулицях встановлено відповідні дорожні знаки, також чергували наряди патрульної поліції, щоби допомогти водіям призвичаїтися до нововведень.
Фото: Патрульна поліція Львова

Фото: Патрульна поліція Львова

Якщо водій рухатиметься від площі Митної в напрямку до вулиці Івана Франка, то перед поворотом на площу Соборну буде знак про заборону руху прямо за 100 м, інформує прес-служба Львівської міської ради. 

Можна буде повертати або на вулицю Пекарську, або на площу Соборну і далі до площі Галицької, повертати на Князя Романа і виїжджати на вулицю Івана Франка.

Читайте також: Місто, недружнє до водіїв. Чому у Львові їздять не за правилами, а як вийде

Якщо водій рухатиметься від площі Франка в напрямку до вулиці Личаківської, то з вулиці Франка треба буде повернути на Князя Романа, далі повернути на Шухевича, виїхати знову на Франка і рухатися в сторону Личаківської.

Cхему надав Костянтин Баранюк із управління транспорту ЛМР

Нагадаємо, під час дискусії, організованої медіа-хабом «Твоє місто» керівник ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід розповів, що центр Львова потребує «термінової терапії». Він додав, що лікуватимуть центр за допомогою малого транспортного кільця, яке формується поступово. «Це пріоритетний рух автомобілів двома смугами проти годинникової стрілки», – пояснив Шмід, демонструючи схему.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!