На вулиці Дорошенка реорганізують рух. Деталі

2906 1
Пішохідну зону облаштують на ділянці від проспекту Свободи до вулиці Банківської.
фото: Mapio.net

фото: Mapio.net

До завершення весни на частині вул. Дорошенка облаштують пішохідну зону. Рух приватного транспорту буде заборонено на ділянці вулиці від проспекту Свободи до вул. Банківської. При цьому громадський транспорт на перекритій ділянці курсуватиме і надалі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.

«Ремонтні роботи з перемощення тротуарного покриття, перенесення павільйонів зупинок та встановлення нових дорожніх знаків виконає ШРП Галицького району. Роботи розпочнуть після Великодніх свят. Завершити планують до кінця травня», – розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Савка.

Читайте також: Три вулиці у центрі Львова можуть стати пішохідними. Візуалізація

За словами головного спеціаліста відділу паркування та організації дорожнього руху управління транспорту ЛМР Костянтина Баранюка, ділянку зроблять пішохідною з метою пришвидшення руху громадського транспорту та зменшення аварійності. При цьому, перекриту для транспорту частину вул. Дорошенка водії зможуть об’їжджати по вул. Гнатюка.

Нагадаємо, рішення заборонити в’їзд приватного транспорту на частині вулиці Дорошенка у Львові міська комісія з безпеки дорожнього руху ухвалила у травні минулого року. Раніше начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Савка в коментарі Tvoemisto.tv розповів, що зупинки громадського транспорту на вул. Дорошенка облаштують для людей з інвалідністю.


Читайте також:
28 Березня, 2018 17:36
львів'янин Садік прогнувся під тютюновим бароном?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!