Доходи мами-пенсіонерки у розмірі 3 млн грн. Декларація міського голови Борислава

40568 0
Доходи дружини та мами-пенсіонерки сумарно становлять 6,8 млн грн.
Фото: Варіанти

Фото: Варіанти

Міський голова Борислава Ігор Яворський подав свою декларацію за 2023 рік. Tvoemisto.tv проаналізувало, які доходи отримав очільник Бориславської громади та що нового придбав у підзвітному році. 

Доходи, грошові активи та криптовалюта Яворських

За 2023 рік сім’я Яворських задекларувала 7 млн 532 тис. грн доходів. Найбільші частини цієї суми – це доходи дружини та матері-пенсіонерки від підприємницької діяльності, які становлять 6 млн 463 тис. грн. Проте зазначимо, що і дружина, і матір мають також і основну роботу – Марія Яворська (матір) працює у бориславській школі та отримує пенсію, а Руслана Яворська (дружина) у ТзОВ «Грінера логістик». Сам міський голова у 2023 році отримав 703 тис. грн заробітної плати. 

Що ж до грошових активів, то вони становили 1 млн 748 тис. грн. Також Ігор Яворський 31 грудня у підзвітному році придбав собі криптовалюти на 8 тис. грн. 

Рухома та нерухома власність Яворських

Нової власності у 2023 році Яворські не набували. Зі старої нерухомості – житловий будинок на 96 м² на Бориславщині, який належить чоловіку, та квартира на 72 м² у Львові, яка належить дружині. 

З авто у сім’ї Nissan Teana 2010 року, Руслані Яворській. Натомість сам мер Борислава особистого транспорту не має. 

Читайте також: Що задекларували міські голови найбільших міст Львівщини

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv також розглядало декларацію міської голови Мостиськ Мирослави Пельц за 2023 рік. Детальніше про її доходи та власність за посиланням

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!