Домівка врятованих тварин може припинити діяльність через брак коштів. Як допомогти

1869 0
Львівські волонтери збирають кошти, аби продовжити допомагати чотирилапим.
Фото: домівка врятованих тварин

Фото: домівка врятованих тварин

Вже близько двох тижнів «Домівка врятованих тварин» в більшості відмовляє тваринам у допомозі, адже не мають грошей на лікування та корм. Про це волонтери повідомили на Instagram-сторінці.

«Домівка врятованих тварин» збирає кошти, аби продовжити допомагати чотирилапим. 

«Так ми знали, що ми зіткнемось з такою ситуацією. Будівництво нового центру просто стоїть, розвиток і покращення умов у старому теж.. Зараз нам потрібно закупити кому для птахів, прогнати у усіх глисти. Закрити вкотре шалені борги у клініці, на що у нас немає фінансів.. Тож ми просто зупинились у розвитку, та потрохи починаємо йти на дно.. Ми переповненні», – йдеться у повідомленні.

Як допомогти: 

5375411411718690 моно банк.

Ще можна допомогти за посиланням в шапці профілю

[email protected] РayPal

БО БФ «Домівка врятованих тварин»

ЄДРПОУ: 44086841

ІBAN: UA773052990000026006031017177

АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Карта ключ: 5169 3305 2375 2514

Нагадаємо, що працівників готелю «Едем», що у селі Повітне, звинувачують у жорстокому поводженні із тваринами. «Домівка врятованих тварин» звернулася у поліцію на підставі жорсткого поводження з твариною, в результаті якого вона загинула та очікує на відповідь.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!