Працівників готелю біля Львова звинувачують у жорстокому поводженні із тваринами

1677 0
«Домівка врятованих тварин» звернулася у поліцію.
Фото: Домівка врятованих тварин

Фото: Домівка врятованих тварин

Працівників готелю «Едем», що у селі Повітне, звинувачують у жорстокому поводженні із тваринами. Мешканці комплексу повідомили зоозахисників про неналежне поводження із собакою, що призвело до її загибелі. Про це повідомив директор «Домівки врятованих тварин» Орест Залипський.

«Сьогодні до нас звернулись люди, які живуть у готелі «Едем» в селі Повітно, з проханням про допомогу!! Врятувати цуциків, які тільки народились. Їхня мама жила на ланцюгу при цьому готелі та їла тільки те, що дадуть небайдужі мешканці. Дівчина, яка там жила звернулась до чоловіка, який їх заселяв (Любомир). На що він сказав: «вона певно готова родити, сама впорається». Пізно ввечері Любомир каже, що до неї їде лікар, та забирає собаку не відомо куди, а цуциків лишає. Собака просто зникла(як зʼясувалось пізніше, її викинули в поле)», – йдеться у повідомленні.

За словами Ореста Залипського, ветеренари виявили у собаки опаришів, які їли її не лише ззовні, а й зсередини. Стан тварини був критичним, відтак медикам не вдалося її врятувати. Крім того, загинули цуцики, яких собака не змогла народити.

Читайте також: Самостійно ховати тварин у Львові заборонено. Що робити, якщо загинув домашній улюбленець

«Домівка врятованих тварин» звернулася у поліцію на підставі жорсткого поводження з твариною, в результаті якого вона загинула та очікує на відповідь. Крім того, як зазначили у притулку, дівчину, яка помітила жорстоке поводження із собакою у готелі, негайно виселяють. Додамо, що Tvoemisto.tv звернулося за коментарем у «Едем», проте наразі не отримало відповіді. 

Нагадаємо, що у Львові в ЛКП «Лев» вночі 3 червня евтаназували двох здорових собак. На це не було жодних підстав, наразі розпочали службове розслідування. Керівника відсторонили від посади. Про те, в яких випадках можна застосовувати евтаназію, читайте у матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!