Допомога учасникам АТО та їх сім’ям. Куди звертатися у Львові

4425 0
Львів’яни можуть звертатися за соціальними гарантіями в рамках Комплексної програми підтримки учасників АТО та членів їхніх сімей.
фото: facebook (Міністерство оборони України)

фото: facebook (Міністерство оборони України)

Для отримання детальної інформації слід звертатись до районних відділів управління соціального захисту Львівської міської ради.

Читайте також: Психологічна допомога для учасників АТО та їх сімей: куди звертатися

Прийом громадян у «Єдиних приймальнях» районних відділів соціального захисту проводиться: понеділок – з 13 до 19 год.; з вівторка по четвер – з 08 до 19 год.; в п’ятницю – з 09 до 14 год.

Записатись на прийом в «Єдину приймальню» в режимі он-лайн чи отримати більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua.

Нагадаємо: у рамках затвердженої 31 липня 2014 року Львівською міською радою Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей до управління соціального захисту Львівської міської ради звертаються мешканці за отриманням соціальних гарантій від міста.

Читайте також: У Львові діти учасників АТО отримають гроші замість путівок

Нині вже 1969 сімей звернулось за звільненням учасників АТО, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих під час участі в АТО від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, незалежно від форми власності житлового фонду (квартирної плати). 263 заявники звернулись за одноразовою матеріальною допомогою постраждалим учасникам АТО, – інформує прес-служба міста.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!