Київ

Дорога на Троєщину. Як просувається будівництво другої черги Подільсько-Воскресенського мосту

528 0
Підрядник будує тунель під залізницею довжиною 90 метрів

У Києві роблять тунель під залізницею, щоб з Подільсько-Воскресенського мосту був проїзд на Троєщину. Про це повідомили на сторінці будівельної компанії Autostrada. 

Зараз будівельники роблять тунель під залізницею та під'їзну дорогу, яка з'єднає міст із житловим масивом Троєщина. Тунель проходитиме поряд зі станцією міської електрички “Троєщина-2”. Його довжина становитиме 90 метрів. Будують тунель відкритим способом.

Фахівці вже зробили насип, обмежений огорожею. Триває робота з влаштування паль для майбутніх стін тунелю. В компанії розповіли, що будівництво тунелю проведуть у 2 етапи, щоб не зупиняти рух поїздів залізницею.

«Тунель сполучить з'їзд з Подільсько-Воскресенського мосту з новою дорогою під розворотним кільцем троєщинського швидкісного трамваю, яку ми будуємо паралельно. Рух транспорту цією дорогою планується запустити в обох напрямках», — повідомляють в Autostrada.

Загалом на будівництві другої черги Подільсько-Воскресенського мосту працюють понад 200 працівників. Вони використовують понад 50 одиниць спецтехніки.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!