Доцента Львівського університету внутрішніх справ затримали п’яним за кермом

4024 0
Інцидент стався поблизу львівського цирку.
Микола Довба / Фото: ЛьвДУВС

Микола Довба / Фото: ЛьвДУВС

У вівторок, 13 червня, близько 23:00 на вулиці Городоцькій у Львові патрульна поліція зупинила автівку Skoda Octavia, водій якої був у стані алкогольного сп’яніння. За інформацією, наданою громадською організацією «Pitbull Lviv», за кермом перебував доцент Львівського державного університету внутрішніх справ, ексчиновник Львівської ОДА Микола Довба. 

У патрульній поліції Львова в коментарі Tvoemisto.tv не називають прізвища, однак повідомили про факт затримання 69-річного чоловіка 13 червня на вулиці Городоцькій.

«Близько 23 години поблизу цирку патрульні поліцейські склали протокол за керування в нетверезому стані на 69-річного водія автомобіля Skoda Octavia. Далі справою займатиметься суд, який встановить, чи було здійснено правопорушення», – прокоментували у патрульній поліції Львова.

Читайте також: Внаслідок ДТП біля Львова постраждав 5-річний хлопчик 

Інформацію про те, що затриманим виявився Микола Довба також підтвердили в правоохоронних органах виданню zaxid.net. 

За інформацією на офіційному сайті ЛьвДУВС, Микола Довба є кандидатом економічних наук та доцентом кафедри менеджменту, а також працює провідним фахівцем відділу планування. Окрім цього, чоловік працював начальником Державної Податкової служби Яворівського району (1996-2003) і головою Яворівської РДА (2003-2005 та 2010-2011), був депутатом Яворівської райради від «Партії регіонів», згодом керівником департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ЛОДА

Нагадаємо, що у понеділок, 12 червня на вулиці Івана Франка у місті Рудки Самбірського району сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Про це повідомили у Національній поліції у Львівській області.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!