Київ

Два київські музеї змінюють назви

1352 0
Філії Музею історії міста Києва змінюють свої назви. З таким зверненням звернувся керівник культурного закладу та столична громада.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

Київські музеї змінюють назви. «Київський музей Пушкіна» відтепер називатиметься «Садиба на Кудрявці», а «Музейно-виставковий центр сучасного мистецтва» буде просто «Музейно-виставковим центром». Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

«За зверненням громади Києва та керівника Музею історії міста Києва, філії цієї установи культури змінюють свої назви», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рішення прийнято владою Києва і введено в дію начальником КМВА Сергієм Попком.

Нагадаємо, у Києві досі стоїть пам'ятник Пушкіну. Ми зверталися з офіційним запитом до КМДА з проханням роз'яснити у чому проблема прибрати Пушкіна з публічного простору Києва. У листі-відповіді проінформували, що пам'ятник хоч і знаходяться на балансі Департаменту культури КМДА, однак власним рішенням прибрати не можуть. Хто відповідає за демонтаж Пушкіна та Щорса читайте тут/

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!