Дві львівські компанії закупили обладнання та засоби захисту для медиків. Кому передадуть

1757 0
Обладнання та засоби захисту для медиків виробники передадуть 3 львівським лікарням.
Фото: Біомед

Фото: Біомед

Львівські компанії «Ензим» і «Кормотех» придбали за 4 мільйони гривень два апарати штучної вентиляції легень Hamilton C3, генератори кисню, кардіомонітори, 500 експрес-тестів на коронавірус, респіратори і спецкостюми для медперсоналу. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Компанія ОККО профінансує додаткові поїздки на таксі для медиків

«На старті ми гармонізувались із міським та обласним штабами та залучили медиків, які допомогли визначити реальні потреби шпиталів. Ми обрали три опорні лікарні. Головним пріоритетом є безпека медпрацівників. Станом на зараз усе оплачено, ми починаємо передавати засоби індивідуального захисту для медиків, а також обладнання для пацієнтів», — розповіла голова наглядової ради компанії «Ензим» Олена Вовк.

Апарати штучної вентиляції легень передадуть до обласної інфекційної та 8-ої міської лікарень. Генератори кисню та кардіомонітори — для військового госпіталя у Винниках та обласної інфекційної лікарні.

Читайте також: Львівський ІТ Кластер хоче закупити 100 тисяч експрес-тестів на коронавірус для Львова і області 

500 експрес-тестів для цих закладів і для міської лікарні швидкої медичної допомоги. 10 тис медичних респіраторів та 300 спецкостюмів закупили для медперсоналу. Обладнання передаватимуть до медичних установ від сьогодні, з 24 березня.

Нагадаємо, 8-му лікарню у Львові переформатували під прийом хворих на коронавірус. Лікарня розрахована на важких хворих, які мають загрозу дихальної недостатності, з імовірністю переводу на штучну вентиляцію легень.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!