На правах реклами

Двір, де хочеться гуляти. Компанія «Ваш дім» відкрила безпечне подвір’я без автомобілів

11911 0
ЖК «Пасічний» створив у подвір’ї новобудови громадський простір, безпечний для дітей і комфортний для дорослих.

«Моя дочка дуже активна – лазить усюди, ніби хлопчисько. Коли виходимо гуляти, додому годі затягнути, все б гралась і гралась. Дуже зручно: дитина задоволена в два кроки від дому», – каже мати чотирирічної Кіри. Її родина мешкає в житловому комплексі «Пасічний» на вулиці Пасічній, 169 у Львові. Компанія «Ваш дім» облаштувала тут подвір’я за принципом громадського простору – для людей, а не для автівок.

"Продуманий ландшафт, безліч зелені й кущів – цілий ботанічний сад, який тішитиме людське око в різні сезони, – розповідає комерційний директор компанії Тарас Цибульський. – Ми свідомо розділили двір на три зони: для дорослих, малечі та підлітків, щоб забезпечити всім комфортне перебування. Всі майданчики – з якісним, безпечним покриттям, привезеним з Європи". Компанія «Ваш дім сервіс» забезпечує щоденний догляд та чистоту подвір’я.  

Мешканці комплексу забезпечені нормальною кількістю наземних та підземних паркувальних місць, як наземних, так і підземних. 

«Тут ви можете побачити новий підхід до філософії домінування людини над автомобілями, який успішно застосовують архітектори на Заході. Я радий, що у Львові це теж стає правилом, і ми маємо шанс на безпеку для наших дітей та затишок для старших людей. Маю надію, що тут зростатиме геть інше покоління людей. Це інший рівень урбаністики – за такими комплексами майбутнє», – говорить головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

З нагоди відкриття подвір’я компанія «Ваш дім» організувала для мешканців житлового комплексу свято з конкурсами, смаколиками, великим святковим тортом, майстер-класами та розвагами для найменших. Гостями свята стали понад шістсот львів’ян.

Як розповіли у компанії "Ваш дім", зараз стартує 4-та черга будівництва в житловому масиві комфорт-класу "Пасічний". Детальніше – дивіться на сайті vashdim.com.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!