Двох бійців зі Львівщини нагородили державними відзнаками

903 0
Обидва захисники родом зі Стрийського району.
Фото ордену Золотий хрест/ ArmyInform

Фото ордену Золотий хрест/ ArmyInform

Двох бійців зі Стрийського району нагородили державними відзнаками від Головнокомандуючого ЗСУ Валерія Залужного та президента України Володимира Зеленського. Про це повідомила Львівська ОВА. 

Любомир Лесів отримав орден «За мужність» ІІІ ступеня від президента. Чоловік є бійцем бійцем 65-го Стрийського батальйону ТрО ЗСУ. На війну він пішов одразу після початку вторгнення рф, де виконував роботу сапера. Та згодом отримав поранення під час виконання бойового завдання між Харківською та Луганською областями. У чоловіка є трирічна донька, яку він виховує з дружиною.

Читайте також: Військовий медик із Львівщини отримав медаль від президента

Андрію Цибульському вручили орден «Золотий Хрест» від Головнокомандуючого ЗСУ. Як і Любомир, в перші ж дні повномасштабної війни відправився на фронт захищати Україну та до цього був учасником АТО. Андрій приймав участь в обороні Києва, за що нагороджений відзнакою «За сприяння оборони Києва». Зараз він воює на Донецькому напрямку. Також виховує доньку.

Нагадаємо, що у Львові напередодні Дня Захисників та Захисниць України, відзнаками посмертно нагородили 25 львів’ян, які загинули від рук окупанта. 
Володимир Федорович
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!