Військовий медик із Львівщини отримав медаль від президента

1235 0
Євген Чечін родом із Харківщини, але проживає у Славській громаді
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

Президент України Володимир Зеленський нагородив медаллю «За врятоване життя» сержанта, санітара-інструктора Євгенія Чечіна зі Славської громади. Це розповіли у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

«Вартовий життя воїнів отримав нагороду за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне та бездоганне служіння українському народові», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що Євгеній Чечін, народився на Харківщині, там і пройшов строкову службу у внутрішніх військах Міністерства внутрішніх справ України.

Читайте також: Захищаючи Батьківщину, загинули троє Героїв із Львівщини

З 2008 проживав у Славській громаді, де одружився та виховував двох дітей. Брав участь в антитерористичній операції. А коли розпочалася повномасштабна війна, знову пішов до війська.

Нагадаємо, президент присвоїв двом львівським захисникам звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно). Обидва воїни служили у лавах 125 окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!