Двоє бійців із Львівщини загинули на війні із окупантами

4195 0
Геннадій Кукін та Тарас Максимець загинули у бою з ворогом.
Умовне фото

Умовне фото

Геннадій Кукін

На війні з російськими окупантами загинув житель м. Новий Розділ Геннадій Кукін. Йому було 47 років. 

«Життя захисника обірвалося 02.06.2023 року при захисті Батьківщини в районі н.п.Новоселівське Луганської області», – повідомили у Новороздільській міськраді.

Герой  був призваний на військову службу 11 грудня 2022 року. Проходив службу в складі 3 механізованого батальйону військової частини А0501.

Тарас Максимець


У бою з ворогом під час виконання службових обов‘язків загинув Тарас Максимець. Йому було 29 років. 

«До Небесного Легіону відійшов молодий Герой Максимець Тарас Богданович, 1994 року народження. Воїн помер під час виконання службових обов‘язків», – повідомила Червоноградська міська рада.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!