Двоє гірників загинули на шахті «Львіввугілля»

1315 0
На шахті під дією гірничого тиску сталось обрушення порід покрівлі.
фото умовне

фото умовне

29 червня на шахті «Відродження» ДП «Львіввугілля» о 13:20 під дією гірничого тиску сталось обрушення порід покрівлі. Внаслідок цього смертельно травмувалися гірники Андрій Кончук і Володимир Макогін. Про це повідомили в ДП «Львіввугілля». 

Читайте також: На вугільній шахті на Львівщині сталася аварія 

Кончук Андрій Володимирович 1986 р.н. – був машиністом гірничих виїмкових машин, бригадира ГОЗ дільниці з видобутку вугілля.  На шахті «Відродження» працював 2 роки 11 місяців, до того - на шахті «Великомостівська». 

Макогін Володимир Юрійович 1987 р.н. – був в.о. майстра гірничої дільниці з видобутку вугілля. На шахті «Відродження» працював шість років і два місяці. 

Нагадаємо, раніше інформацію про аварію на шахті Tvoemisto.tv підтвердив міський голова Червонограда Андрій Залівський. 

Для довідки

ДП «Львіввугілля» — державне підприємство вугільної промисловості України. Створене у 1998 року шляхом поділу виробничого об'єднання «Укрзахідвугілля» на два об'єднання: «Львіввугілля» і «Волиньвугілля». Включає 6 діючих шахт, які видобувають енергетичне вугілля.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!