Двоє освітян зі Львова отримали державні нагороди від президента України

1525 0
Вчителям призначили престижні ордени.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Двом вчителям Львівського фізико-математичного ліцею призначили державні ордени згідно з Указом Президента України №590/2023. Про це повідомила Львівська міськрада.

«Багатьом із нас пощастило з учителями. Україні пощастило, що в нас є такі освітяни – такі вчителі, вихователі, такі викладачі й наставники. Усі ми бачимо, що можете ви, коли бачимо, що може Україна – наші люди, наші захисники й захисниці», – наголосив Володимир Зеленський.

Нагороди отримали: 

  • орденом «За заслуги» ІІІ ступеня було нагороджено Добосевича Мар’яна Станіславовича, директора та вчителя Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка;

  • орденом княгині Ольги І ступеня нагородили Олексин Лілію Тадеївну, учительку Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка;

Читайте також: У школи Львова шукають вчителів. Перелік вакансій

Нагадаємо, що очільник Львівської ОВА Максим Козицький нагородив освітян області державними нагородами.

Володимир Федорович
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!