Двом мешканцям на Львівщині оголосили підозру у викраденні 100 бронеплит і бронежилетів

1115 0
Фігуранти зламали навісний замок та проникли до складського приміщення однієї із громадських спілок Львова.
фото: львівська обласна прокуратура

фото: львівська обласна прокуратура

Двом мешканцям на Львівщині оголосили підозру у викраденні 73 бронеплити і 30 бронежилетів (плитоносок). Унаслідок цього завдали матеріальної шкоди на загальну суму близько 450 тисяч гривень. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

«За процесуального керівництва прокурорів Франківської окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру двом мешканцям Яворівшини у викраденні з приміщення громадської спілки бронеплит і бронежилетів, під час дії воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України)»,  йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові близько 80 підприємств належать росіянам

За даними слідства, фігуранти зламали навісний замок та проникли до складського приміщення однієї із громадських спілок Львова, звідки викрали разом понад 100 бронеплит та бронежилетів. 

Додамо, що слідчі дії тривають, за клопотанням прокурора, суд обрав підозрюваним найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, напередодні Служба безпеки України порушила кримінальну справу проти постачальника бронежилетів, призначених як допомога для військових, які виявили у мережі торговельних центрів «Епіцентр». Аамуніцію, яка потрапила на полиці супермаркетів, виготовила одна з громадських організацій в Україні, а надалі через Черкаську ОВА її мали передавати на потреби ЗСУ. При перших обшуках вилучили понад 1000 бронежилетів на суму пона 12 мільйонів гривень, їх передаватимуть на потреби Збройних Сил України. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!